Making Your Own Organic Skincare

June 27, 2017noelia
Blog post

Jag har länge varit intresserad av hudvård, och botaniserat och testat det mesta som finns på marknaden. Men ju mer intresserad jag blivit av att använda organiska och ekologiska produkter, även när det gäller mat, så blev jag sugen på att testa göra min egen hudvård. Köpte därför hem lite oljor från Organic Makers och blandade till dem efter recept. På mindre än en kvart hade jag 100 ml av min egen nattolja med lavendel och lite frankincense som essens. Testade den igår, och den är fantastisk på huden dessutom, en given favorit framåt! 

Näringsrik nattolja för ansikte

65 g/ml ekologisk Aprikoskärnolja, alternativt ekologisk Mandelolja
15 g/ml ekologisk Havtornsolja
15 g/ml ekologisk Granatäppleolja
5 g/ml ekologiskt Amarantextrakt
ev. 0,5 ml naturlig E-vitamin
Ett par droppar lavendel och frankincense essens


I have been interested in skin care for a long time, and botanized and tested the most in the market. But the more interested I have been using organic and organic products, even when it comes to food, I wanted to try doing my own skin care. I therefore bought some organic oils from Organic Makers and mixed them with the recipe I found. In less than 15 minutes, I had 100 ml of my own night oil with lavender and a little frankincense as essence. Tried it yesterday, and it’s amazing on the skin in addition, a given favorite forward!

Nutritious night oil for face
65 g / ml organic apricot kernel oil, alternatively organic almond oil
15 g / ml of organic sea urchin oil
15 g / ml organic pomegranate oil
5 g / ml organic Amarante extract
cv. 0.5 ml of natural vitamin E
A few drops of lavender and frankincense essence

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Prev Post Next Post